Distributie
Distribuitori Nakita

Pentru a face parte din reteaua de distributie a produselor Nakita nu trebuie decat sa completati un formular online. In functie de corectitudinea datelor veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru detalii.

Categorii de produse

Despre noi

NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L. din Targu Mures, a fost infiintata in anul 1992, iar producerea si comercializarea echipamentelor individuale si a sistemelor complexe de protectie pentru lucru la inaltime, precum si a echipamentelor tehnice de electrosecuritate a inceput in anul 1996, odata cu aparitia legii nr.90/1996.

Cu o experienta de peste 15 ani in productia si comercializarea de echipamente de protectie, Nakita va propune prin acest catalog online o gama de produse atent selectionate pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clientilor sai. Acest scop a fost atins datorita orientarii consecvente spre producatori cu traditie, lideri mondiali a caror viziune este de a combina protectia cu confortul la locul de munca si de a proteja angajatul din cap pana-n picioare.

Incercarea de a alege echipamentul de protectie optim locului de munca nu este intotdeauna usoara. Nakita va ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii, pentru ca SIGURANTA si CONFORTUL este responsabilitatea noastra.

Pentru a ne ridica la inaltimea pretentiilor D-voastra si pentru a va oferi o gama completa de servicii, Nakita dispune de un laborator de verificari periodice pentru produsele de lucru la inaltime si de un laborator pentru verificari de inalta tensiune pentru produsele de electrosecuritate (manusi si cizme electroizolante, detectoare de tensiune, etc... ).

Prin intermediul site-ului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse, o parte din ele reprezentand premiere tehnice ca solutii si realizari in domeniul echipamentelor tehnice.

SC NAKITA PROD COMIMPEX SRL anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de incadrare revizuite pentru proiectul Desfiintare corpuri – C8, C9, C10, C17, Construire laborator de cercetare – implementare noi echipamente de protectie, amplasat in localitatea Targu-Mures, str. 22 Decembrie 1989, nr. 150, jud. Mures. Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia mediului Mures, str. Podeni nr. 10, in zilele de luni-joi, intre orele 9:00 – 14:00 si vineri intre orele 9:00 – 12:00 si la sediul SC NAKITA PROD COMIMPEX SRL, Tg. Mures, str. 22 Decembrie 1989, nr. 150, precum si la urmatoarele adrese de internet: http://apmms.anpm.ro/ si http://www.nakita.ro/.